woensdag 23 september 2009

» Ferienhaus Hahn Berlin (Berlijn - Brandenburg) (€ 280)

Dit comfortabel ingerichte huis is het ganse jaar beschikbaar. Het is gelegen op stuk grond van 800m2 en is omgeven door meerdere tuinen. Zeer rustig gelegen, maar niettemin goed bereikbaar. Het huis is voorzien van alle gemakken, heeft een mooie inrichting en staat in zijn geheel te uwer beschikking. Het biedt alle gasten een aangenaam verblijf met vele ontspanningsmogelijkheden. Woon- en slaapruimte zijn opgesplitst: de woonkamer bevindt zich op het gelijkvloers, de ruime slaapkamer op de dakverdieping is via een draaitrap te bereiken (er is geen deur aanwezig). In de woonkamer staat voor de open haard een leren salon, bestaande uit een tweezit en een 2-persoons slaapzetel. Er is tevens een eethoek met tafel en stoelen. De keuken is modern en volledig ingericht. Hier vindt u alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf. De grote slaapkamer bevindt zich direct onder het dak, waar slaapruimte is voor max. 5 personen (1 dubbel bed, 1 opklapbaar 2-persoonsbed en desgewenst een extra logeerbed). 2 Personen kunnen eventueel apart slapen in de slaapzetel in de living. Dankzij de moderne airconditioning-installatie kan zowel in de zomer als in de winter de ideale temperatuur ingesteld worden. In de zomer vindt u verfrissing in het zwembad, tijdens frissere zomerdagen zorgt de open haard onder het overdekte terras voor een gezellige sfeer. Er is gratis parkeerplaats voorzien in de tuin, vlakbij de woning. Deze woning is ideaal wanneer u kiest voor een verblijf in Berlijn zonder het opgesloten gevoel van een dure hotelkamer. Hier kan men zich vrij bewegen en genieten van de natuur. Het vakantiehuis bevindt zich in de Landsberger Allee, in 12679 Berlin-Marzahn. Het is niet onmiddellijk aan de straat gelegen, maar is bereikbaar via een 40m lange oprijlaan. Het is door tuinen omgeven en zeer rustig gelegen, maar heeft desondanks een zeer goede aansluiting met het openbaar vervoer. De metrolijn M6, die op 2 minuten wandelafstand gelegen is en alle 10 minuten rijdt, brengt u op 15-25 minuten rechtstreeks naar het centrum. Andere inkoopmogelijkheden (Lidl, Aldi, Kaisers, enz.), bakker, apotheker, bank en eetgelegenheden liggen op 5-10 minuten wandelafstand. U kan ook gaan wandelen in het park en de wereldtuin gaan bezichtigen (15 min wandelen) of u kan langsheen de \'Wuhle\' flaneren, de 2e grootste rivier van Berlijn. Klimmen kan op een artificieel gebouwde rots. Bent van het sportieve type dan is een klim met de fiets op onze Kienberg zeker een aanrader. Van hieruit heeft u een goed uitzicht op het stadsgedeelte. Huurprijzen vanaf 280 euro/week. Meer foto\'s, info en prijzen op onze website.
HOME-XP
meer info


» Ferienhaus Schuck (F ) (Rheinland-Pfalz) (€ 784)

Verblijf in een historische omgeving op maat van kenners. Ferienhaus Schuck is een vakwerkhuis, gebouwd rond 1630, volledig gerenoveerd.  Centraal maar rustig gelegen in de verkeersluwe zone van deze historische stad, slechts 2 minuten wandelen van de romantische, pitoreske marktplaats. Onze vakantiewoning biedt alle mogelijkheden voor een ontspannende vakantie voor de ganse familie. De woonkamer biedt alle comfort voor een ontspannen verblijf. Hier vind je een geriefelijke uitrusting met elektrische verwarming, DVD-speler, stereo, radio en TV. In de aparte keuken vind je een eethoek voor 6 personen en alle moderne comfort zoals elektrisch vuur, oven, eierkoker, vaatwasmachine, koffiezetapparaat, koelkast, microgolf, toaster en waterkoker. De 3 slaapkamers, elk met tweepersoonsbed, zijn ingericht in heldere kleuren met oog voor detail. Beide badkamers (1 douche/toilet, 1 bad/toilet) zijn volledig nieuw ingericht. In elk van hen vind je een wasbak en haardroger. De handdoeken liggen klaar voor gebruik. Daarnaast vind je ook nog een vol-automatische wasmachine en een droogkast. Huurprijzen vanaf 784 euro/week. Meer foto\'s, info en prijzen op onze website.
HOME-XP
meer info


» Vakantie in Frankenau (Sauerland) (€ 406)

De woning staat aan de rand van het Nationale park Kellerwald-Edersee, op slechts 50 meter van dit uitgestrekte natuurreservaat, met uitgebreide wandel- en fiets mogelijkheden, bij het plaatsje Frankenau, ten zuiden van het Sauerland. Onze vakwerkwoning staat op een van de mooiste plekken van het vakantiepark (woonpark 1) De luxe en gezellige vakantiewoning ligt op de eerste verdieping en is via een buitentrap en eigen voordeur te bereiken. De benedenwoning wordt niet verhuurd, u heeft dus geen last van onderhuurders. De woning bestaat uit een gang, badkamer met douche, wc en wastafel, een ruime kast, twee ruime slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden, een woonkamer met luxe open keuken met vaatwasser, en via twee openslaande deuren bereikt u het extra grote balkon. De totale oppervlakte van de woning bedraagt 85 m2. In het zitgedeelte van de woning staat een gezellige houtkachel, tv met satellietontvanger voor NL zenders en een dvd speler, ook is er een radio aanwezig. Voor de winterverwarming staan in de woning elektrische kachels. Vanaf het balkon heeft u een schitterend uitzicht over de wijde omgeving van het plaatsje Frankenau. U kunt op het balkon genieten van een prachtige zonsondergang , wellicht onder het genot van een lekker biertje of een goed glas wijn. Bij aankomst zijn de bedden al voor u opgemaakt. Voor de aller- kleinsten is een babybadje, kinderstoel en campingbedje aanwezig. Info over de omgeving zijn in de woning aanwezig. In het park zijn aanwezig een restaurant, binnen tennisbanen een manege, midgetgolf en een infocentrum over het Kellerwald. Huisdieren i.o. Afstanden: winkels: 1 km, restaurants vanaf 70 mtr. Zwembaden vanaf 5 km. De woning beschikt over eigen parkeergelegenheid. In de zomer kunt u in de omgeving zwemmen, kanovaren, tennissen, paardrijden, lekker eten, wandelen, fietsen, in de winter kunt u genieten van de sneeuw, skieën, langlaufen enz. Prijs: vanaf 58 euro per overnachting. Minimaal aantal overnachtingen 3. De woning is geschikt voor 4 (5) personen. Voor informatie of reserveren bel. +31346 281913. Huurprijzen vanaf 406 euro/week. Meer foto\'s, info en prijzen op onze website.
HOME-XP
meer info


» Eichenhof (Nordrhein-Westfalen) (€ 330)

In onze verbouwde boerderij uit 1883 bevinden zich 4 woningen. Deze woning is voor 4 tot max. 8 personen en 88 m² groot, heeft een woonkeuken met satelliet-TV, aparte eethoek, badkamer en 3 slaapkamers en een mooi uitzicht over het Kalletal. Achter de boerderij bevindt zich de enorme tuin met verschillende zitjes, ligweide, kampvuurplaats, tafeltennis, bosje met boomhut, buitenhok voor konijnen en cavia\'s en voor de geiten met kippen en daarachter de ponyweide. In de zomer organiseren we barbecue en kampvuur en daarna een nachtwandeling door het bos. Huurprijzen vanaf 330 euro/week. Meer foto\'s, info en prijzen op onze website.
HOME-XP
meer info


» Wiekenblick (Niedersachsen) (€ 315)

Onze ****vakantiewoning werd in oktober 2003 gebouwd. Hetzelfde jaar werd ze reeds bekroond met het 4-sterren label. Het huis is rustig gelegen in een doodlopende straat, onmiddellijk aan de wijk (zijkanaal) gelegen, maar tegelijkertijd ook zeer centraal : slechts enkele minuten van het stadscentrum, het Ihler meer (recreatie) en het natuurbos verwijderd. Vele sport- en ontspanningsmogelijkheden in de nabije omgeving. Ihlowerfehn is een uitstekende plaats om te relaxen, ideaal voor vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Ihlowerfehn is zeer goed gelegen als startpunt voor trips naar de kust of naar de eilanden, voor grote en kleine fietstochten, skaten doorheen het idyllische landschap van Ostfriesland, joggen, walken, paardrijden, tennis, zwemmen en veel meer! Laat u zeker verrassen! Het huis is +/- 85m2 groot, heeft een leefruimte met eethoek en houtkachel. De keuken is uitgerust met de modernste gereedschappen (elektrisch vuur met ceramische plaat, ijskast/diepvries combinatie, afwasmachine, microgolfoven, koffiezet, broodrooster, enz.). Er is eveneens een stereo installatie en satelliet TV. Er zijn 2 toiletten op het gelijkvloers, in 1 ervan bevindt zich eveneens een wasmachine. Slaapgelegenheid voor 4 personen in 2 afzonderlijke slaapkamers. Fietsen kunnen gratis gebruikt worden wanneer u Ostfriesland met de fiets zou willen verkennen. Wanneer u echter geen zin heeft in lichamelijke activiteiten kan u zich in alle rust lekker ontspannen op het terras. Ligstoelen, tuinstoelen, tafel en barbecue zijn voorhanden. Vanaf de aanlegsteiger kan u tijdens hete zomerdagen genieten van de nodige afkoeling. Het huis kan uiteraard ook tijdens de koudere maanden gehuurd worden, de centrale verwarming en vloerverwarming zorgen voor een aangename temperatuur. Er zijn bijzonderde voorwaarden tijdens het laagseizoen, doe hiervoor zeker navraag bij ons. Honden zijn welkom. Uiteraard is telefoon en internet aanwezig in de woning. Huurprijzen vanaf 315 euro/week. Meer foto\'s, info en prijzen op onze website.
HOME-XP
meer info


» Ferienwohnung Botzet (Eifel & Moezel) (€ 280)

Onze vakantiewoning biedt u ontspanning in een heerlijke wijnstreek. De woning is smaakvol en functioneel ingericht, zodat u zich ook tijdens de vakantie thuis voelt. De inrichting is omvangrijk en houdt in: keuken met fornuis, oven en ijskast met vriesvak, koffiezet, microgolfoven, broodrooster, eierkoker. Ook radio, satelliet TV, en nog veel meer aanwezig. De woning is 65m2 groot en geschikt voor 4-5 personen. Er zijn 2 slaapkamers, een badkamer met douche en toilet, een afzonderlijke leefkeuken en een gezellige woonkamer. Het terras ligt op 2 passen verwijderd en is ideaal om buiten te ontbijten in alle rust. Tevreden gasten is bij ons een prioriteit. Huurprijzen vanaf 280 euro/week. Meer foto\'s, info en prijzen op onze website.
HOME-XP
meer info


» Haus Wiesengrund (Zwarte Woud) (€ 329)

Dit huis met moderne uitstraling is rustig gelegen, maar bevindt zich tegelijkertijd vlak bij het centrum. Titisee, evenals de boulevard aan het meer met zijn winkels en restaurants bereikt u op zo\'n 8 minuten wandelen. U zal zich meteen thuisvoelen in onze 2 comfortabele en modern ingerichte 2-kamer vakantiewoningen met terras, geschikt voor 2-4 personen. Van hieruit heeft u een heerlijk zicht op onze \"huisberg\", de Hochfirst. In de woonkamer is een grote, gemakkelijke zithoek met zetels en sofabed, waarop 2 bijkomende personen kunnen slapen. De open keuken naar de woonkamer toe is volledig uitgerust.Vanuit de woonkamer komt u op het terras, dat voorzien is van tuinmeubelen. De aangrenzende gemeenschappelijke tuin staat eveneens te uwer beschikking. In de aparte slaapkamer staat een groot Frans bed (180x200cm) met nachttafels en een kleerkast. Er werden 4 sterren toegekend door de Duitse toeristenbond, wij bieden u dan ook een klassevol verblijf. Onze verhuurservice kreeg eveneens het kwaliteitslabel Q toegekend door de kwaliteitsdienst van Baden-Württemberg. Huurprijzen vanaf 329 euro/week. Meer foto\'s, info en prijzen op onze website.
HOME-XP
meer info


» Landhaus Christ - Appartement Nr. 4 (Oostzee) (€ 320)

Ons buitenhuis is gelegen op het einde van een rustige, doodlopende straat op 500m van het strand en de Lübecker baai. Met een oppervlakte van 70m2 is appartement N° 4 het grootste van de in totaal 4 aanwezige appartementen. Het beschikt over 2 slaapkamers met dubbel bed, een combinatie woon/slaapruimte met slaapzetel, zithoek en eethoek, kleine keuken, gang en badkamer met bad en douche uitgerust. Geschikt voor maximum 6 personen. Het plan kan u op onze eigen website bekijken. In het huis is er naast een bibliotheek, een wasruimte met wasmachine en droogkast ook een kleine fitnessruimte met sauna, solarium, hometrainer en loopband aanwezig. Huurprijzen vanaf 320 euro/week. Meer foto\'s, info en prijzen op onze website.
HOME-XP
meer info


» Haus Hasenhornblick (Zwarte Woud) (€ 238)

De 2, goed ingerichte vakantiewoningen (70m2 + 62 m2) bevinden zich in onze familiewoning. U heeft echter een aparte ingang, een klein terras + tuin met barbecue alsook een parkeerplaats. De keuken is volledig ingericht met servies, koffiezet, eierkoker, mixer en waterkoker. In de woonkamer is er een salon en een eettafel, TV, radio, boeken en gezelschapspelen. Er zijn 2 slaapkamers, in 1 van de kamers is eveneens ruimte voor een bijkomend bed of een kinderbedje dat wij ter beschikking kunnen stellen, evenals een kinderstoel. Douche en toilet gedeeltelijk afgescheiden. Voor de gasten in de winter zijn rodelsleeën voorhanden. Rustig gelegen, maar toch vlakbij het centrum. In enkele minuten bent u bij de bakker, eetgelegenheden, skiliften, loipes en wandelwegen, openlucht- en pretbad. Eveneens bushalte. Huurprijzen vanaf 238 euro/week. Meer foto\'s, info en prijzen op onze website.
HOME-XP
meer info


» Wijngoed Schneider a/d Moezel (Eifel & Moezel) (€ 280)

De appartementen en B&B kamers in Wijngoed \"Schneider\" bevinden zich in een vakantie wijnboerderij. 2 moderne vakantie appartementen met aparte slaapkamer en volledig ingerichte keuken. Verder 5 twee persoons kamers en 2 tweepersoons suites met eigen woonkamer, waarin koelkast en koffiezetapparaat, zijn beschikbaar. In de tuin zijn op het gazon diverse zitjes en barbecue met uitzicht op de moezelsluizen. Ook is er een gemeenschappelijke gastenkamer met diverse voorzieningen. Voldoende parkeerplaatsen zijn naast en achter het huis. Op het wijngoed kunt u diverse soorten drank en huis-eigene wijnen kopen. ZIE OOK DE SPECIALE AANBIEDINGEN OP ONZE WEBSITE. Huurprijzen vanaf 280 euro/week. Meer foto\'s, info en prijzen op onze website.
HOME-XP
meer info


» Ferienwohnung Bunn (Rheinland-Pfalz) (€ 260)

Mooie 4-sterren woning (niet rokers), 85m2 groot, rustig gelegen, zeer comfortabel uitgerust. De keuken is volledig ingericht met koelkast, diepvries, microgolf oven, vaatwasser, ceramisch vuur, bakoven, keukenapparatuur, koffiezet, broodrooster, serviesgoed enz. Woonkamer met zetelbed, TV, CD/DVD recorder. Landelijke eethoek met kachel en een grote gezellige hoekbank. Slaapkamer met dubbel bed, verstelbaar ligvlak. Kinderbed of extra bed mogelijk. Badkamer met douche en toilet, dubbele wastafel, uitgerust met ruim badkamermeubilair. Vestibule met garderobekast. Op verzoek is het medegebruik van wasmachine en droogkast mogelijk. Barbecue eveneens aanwezig. Huurprijzen vanaf 260 euro/week. Meer foto\'s, info en prijzen op onze website.
HOME-XP
meer info


» Eleonora (Eifel & Moezel) (€ 245)

Wij verhuren onze benedenverdieping als appartement en is dusdanig gezellig ingericht. Het bestaat uit:een slaapkamer en een zit/eet/en slaapkamer met een stapelbed waar een klein keukenblokje staat met een oventje, waterkoker, koffiezetter, kookplaat en keukengerei. Een slaapkamer met een tweepersoons bed.Een complete ruime badkamer met toilet, douche en wastafel. Een grote tuin met partytent, tuinmeubelen en een buitenkeuken/grille. Meegebrachte fietsen kunnen in de garage gestald worden. Voor de auto een eigen parkeerplaats. Uitermate geschikt voor een lang weekeind, een korte of een lange vakantie. Huurprijzen vanaf 245 euro/week. Meer foto\'s, info en prijzen op onze website.
HOME-XP
meer info


» Zomervakantie bij Haus Wildbach (n.v.t.)

Haus Wildbach, een niet rokers huis, met Nederlandse eigenaren, is gelegen buiten het dorp aan de voet van de Winklmoos Alm en Steinplatte. In de winter is dit Duitsland’s grootste, sneeuwzekerste en grensoverschrijdende skigebied naar Oostenrijk. In het drielandenpunt Beieren, Tirol en Salzburg ligt het bergdorp Reit im Winkl, ingeklemd tussen de bergen en met uitzicht over o.a. het Kaisergebergte, Fellhorn en de Steinplatte. Vanaf de winter 2009 is er een nieuwe gondelbaan, op loopafstand van ons huis, die u na een 3 km lange tocht bij de skiliften richting Winklmoos Alm en Steinplatte afzet. Voor de kinderen worden regelmatig straatfeesten georganiseerd, ontdekkingsreizen in het bos, een klim- en touwbaan, zelf pizza bakken, een speurtocht met de honden en natuurlijk ook een openluchtzwembad met een reuze glijbaan. Dit is een greep uit het grote aanbod en uiteraard zijn alle activiteiten onder deskundige begeleiding. De ouders hebben tenslotte ook vakantie! Een hele sportieve vakantie kan ook, het aanbod is groot en de omgeving leent zich ervoor. De vele paden brengen u op de mooiste en stilste plekken in en rond het dorp. Onderweg kan je veel tegenkomen, een ontmoeting met een eekhoorn is geen uitzondering. Meer dan 50 km Nordic Walking is aangelegd, zowel boven op de almen als in het dal zijn er routes aangegeven van licht tot zwaar. Goed onderhouden paden brengen ook de fervente mountain-biker op plekken met adembenemende uitzichten. In totaal zijn er meer als 550 km routes aangelegd rondom het dorp, de Winklmoos en Kaiserswinkel en is een van de mooiste mountainbike gebieden in de alpen. Wilt u het rustig aan doen? Met een goed boek op een stille alm of langs een van de vele meertjes, waar je overigens ook kan baden, is ook mogelijk. Haus Wildbach heeft alles in en rond huis voor een aangenaam en comfortabel verblijf in onze kamers en appartementen: een sauna, een fitnessruimte, een solarium, speeltoestellen, een klimbos, een barbecue enz. De ligging van het huis: een bergbeekje in de ruime achtertuin en aan de rand van een groot beschermd natuurgebied met veel bossen en watervallen. Meer weten of zien van Haus Wildbach en omgeving, kijk dan eens op onze website hauswildbach.de of bel 0049 8640 8504. Lang weekend of een midweek in Haus Wildbach, informeer naar de mogelijkheden! Met zomerse groeten uit Reit im Winkl, Ruud en Nathalie Wichers Seegatterl 1 D-83242 Reit im Winkl info@hauswildbach.de Kijk ook eens op website vakantieinbeieren.nl
Ruud Wichers
meer info


» Vakantie in Beieren (n.v.t.)

Op de Nederlandse website “Vakantie in Beieren.nl” vindt u vakantieverblijven in Zuid-Duitsland. Zoekt u naar een vakantiebestemming in Zuid-Duitsland, maar wat u zoekt is moeilijk te vinden of u heeft geen idee? Op deze pagina’s leest u wat u zoal kunt verwachten over de 4 gebieden in Beieren, te weten Ostbayern, Franken, Allgäu en Bayerse Alpen. Op het gebied van uw keuze, vindt u alle namen van plaatsen met vakantieverblijven, zoals hotels, pensions, appartementen, vakantieparken, boerderijen en campings. Alle vakantieverblijven zijn voorzien van foto’s en een Nederlandse beschrijving met alle gegevens. Beieren leent zich voor vele vormen van vakantie in alle seizoenen. Populaire wintersporten zijn: langlaufen en skaten, skiën en snowboarden. Alpine skiën rond de skigebieden van de Zugspitze, Watzmann, Steinplatte en Winklmoosalm. Of schaatsen op de beroemde 400 mtr. baan van Inzell? Vanaf winter 2009 is er een nieuwe gondelbaan in Reit im Winkl, direct vanaf de parkeerplaats Seegatterl in het skigebied Winklmoos Alm en Steinplatte!! De zomer biedt net zo veel of misschien zelfs meer. Wat dacht u van Nordic Walking, mountainbiking, berg beklimmen, mooie golfterreinen, wandelroutes en wellness? Of een cursus alpenhoorn blazen? In de nabijheid van vele steden zijn verder dierentuinen, pretparken, musea en andere attracties te vinden voor het hele gezin. Tot ziens in Beieren!
Ruud Wichers
meer info


» GPS mountainbiken in Reit im Winkl (n.v.t.)

Winklmoos Alm, Steinplatte en Hemmersuppen Alm, een paar namen van de vele bergen die in de winter Duitsland’s grootste wintersportgebied vormen. Voor de wintersporter is er een afdaling vanaf het topje van de Steinplatte (1869 mtr.)naar beneden tot op de parkeerplaats in Seegatterl (749 mtr.), een afdaling van 12 kilometer lengte. In de zomer zijn ze het gebied van de mountainbiker, meer dan 20 tochten zijn rond Reit im Winkl met als vertrekpunt Haus Wildbach uitgezet en sommige zijn al gauw grensoverschrijdend met Oostenrijk. Van alle tochten zijn er uitgebreide routebeschrijvingen, kaarten en GPS data (Garmin) beschikbaar. De tourtochten variëren van licht tot zwaar, vanaf 20 kilometer tot 80 kilometer en er zijn maximaal 1800 hoogtemeters te overwinnen. Haus Wildbach is buiten Reit im Winkl gelegen in de wijk Seegatterl, aan de voet van de Winklmoos Alm. Sinds 2006 is het in bezit van Nathalie, Romy en Ruud Wichers en zij zorgen voor een prettig en verzorgd verblijf in de Beierse Alpen. In de zomer is het een mooie omgeving om vele soorten van sporten te beoefenen. Haus Wildbach is het vertrekpunt voor vele toertochten, zoals Trans Alp, Watzmann Route of de Mozart Radweg. Wat dacht u ervan om de 12 kilometer lange skiafdaling vanaf de Steinplatte eens op uw mountainbike uit te proberen? Sensatie pur sang! Haus Wildbach heeft voor 2009 wederom een beproefd vakantie recept: 5 overnachtingen op basis van half pension voor 279,-- Euro per persoon exclusief toeristenbelasting Inclusief: Een mountainbike tour met gids Een energiepakket van BORN (bidon, Energy drink, energierepen en wake-up douchegel) Een sportmassage van 25 minuten Een saunabezoek Een wasservice voor uw sportkleding Een routekaart of GPS data Verder is aanwezig een was- en servicestation voor uw mountainbike, droogruimte voor uw fietskleding, volgautomogelijkheid, een afsluitbare garage voor uw kostbare mountainbike en een afhaal- en brengservice naar het dichtstbijzijnde station. Kortere, langere of compleet verzorgde arrangementen zijn ook mogelijk! Voor verdere inlichtingen zijn wij telefonisch bereikbaar onder 0049 8640 8504 of stuur een e-mail naar info@hauswildbach.de Bezoek ook eens onze website hauswildbach.de. Met sportieve groeten uit Seegatterl, Nathalie, Romy en Ruud Wichers kijk ook eens op website vakantieinbeieren.nl
Ruud Wichers
meer info